🎉 Wij hebben 10.000+ TurboReinigers™️ verkocht wereldwijd! Dit vieren we met 50% korting!

Veelgestelde vragen


WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN?

De gemiddelde levertijd bedraagt 28-35 werkdagen. Dit komt mede door het Corona-Virus. Ook worden onze producten direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen. 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening.

Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, kan ik mijn product retourneren?

Ja, producten kunnen worden teruggestuurd. Mits het product niet is gebruikt en in originele verpakking zit met originele labels. U heeft 14 dagen garantie op uw product na plaatsing van uw bestelling.

Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na bestelling ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. Mochten wij denken dat het product wel is gebruikt word dit naar je teruggestuurd.

Het product is uitverkocht, is het nog leverbaar?

Als het is uitverkocht is het mogelijk even niet leverbaar. Vaak kunnen wij nog wel aan het product komen, stuur ons even een berichtje! 

Liquid error: Could not find asset snippets/gem-app-footer-scripts.liquid